Acasă » Petrol și Gaze » Liderii marilor companii din petrol și gaze s-au întâlnit la Mediaș – printre discuții, BRUA și offshore

Liderii marilor companii din petrol și gaze s-au întâlnit la Mediaș – printre discuții, BRUA și offshore

Bogdan Tudorache

Liderii celor mai importante companii din sectorul petrolului și gazelor s-au întrunit în două ședințe cu ușile închise la Mediaș, iar discuțiile s-au axat, printre altele, pe gazoductul BRUA și exploatările de la Marea Neagră, au declarat surse apropiate discuțiilor pentru energynomics.ro.

Oficialii companiilor au refuzat să ofere explicații suplimentare, însă au comentat, referitor la investiții, în general.

”O companie nu ia decizia de investiție cu piedici. Scopul companiei este să producă profit, iar acționarii sunt răbdători doar dacă investițiile pot aduce profit fără probleme. Au existat și investiții din care acționarii s-au retras pentru că nu mai avea sens investiția, din cauza barierelor. Statul trebuie să înțeleagă acest lucru – acționarii nu au răbdare la infinit, și pot decide să ducă banii în altă parte oricând”, a declarat pentru energynopmics.ro șeful unei mari companii.

Top managementul companiilor din petrol și gaze a fost prezent pentru două zile la un eveniment dedicat împlinirii a 110 de existență a companiei Romgaz.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *