Acasă » Petrol și Gaze » Legea offshore se întoarce la Comisii

Legea offshore se întoarce la Comisii

4 octombrie 2018
Explorare și producție
energynomics

Plenul Camerei Deputaților a decis miercuri retrimiterea Legii Offshore în comisiile specializate, în urma solicitării parlamentarului UDMR Kelemen Hunor, dar și a opoziției partenerului principal de coaliție, ALDE.

Astfel, PSD a fost de acord ca Legea offshore să fie retrimisă comisiilor pentru că nu se putea întruni o majoritate pentru a fi votată, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, în condițiile în care ALDE a acuzat că social-democrații au adus mai multe modificări fără să îi consulte.

„Nu vreau să comentez mai mult, PSD își va susține în continuare poziția”, a mai spus Liviu Dragnea.

Consiliul Investitorilor Străini cere Guvernului să consulte mediul de afaceri înainte de a modifica legislația

„Există calcule, analize și simulări făcute de mai mulți specialiști, inclusiv de Ministerul de Finanțe. O săptămână sau cât va fi nevoie, cred că este bine ca în Comisie toate discuțiile să fie foarte transparente și transmise publicului larg, pentru ca fiecare român să știe despre ce se discută și orice amendament din această lege ce efecte are: pozitive sau negative. Fiecare grup parlamentar a avut o poziție pe care și-a susținut-o pe marginea acestei legi. Reîncep dezbaterile în comisie”, a declarat Dragnea, în Parlament.

Întrebat dacă problema a fost generată de lipsa de comunicare sau de amendamentele aduse legii de către PSD, Dragnea a susținut că nu știe.

„Nu am de unde să știu. De asta sunt și eu curios ca și dumneavoastră care sunt argumentele care vor fi prezentate în public și susținute săptămâna viitoare”, a mai afirmat liderul PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *