Acasă » Evenimente » IEAS – International Electric & Automation Show 2019

IEAS – International Electric & Automation Show 2019

9 mai 2019
Evenimente
energynomics

Cel mai important eveniment din România, dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări, IEAS 2019, împlinește anul acesta 15 ani!

Cea de a XV-a ediție a Expoziției Internaționale de Echipamente Electrice și Automatizări va avea loc, ca în fiecare an, la Palatul Parlamentului din București, în perioada 16 – 19 septembrie 2019 și va reuni jucători importanți atât din România cât și din Europa, din țări precum Polonia, Austria, Germania, Ungaria, Bulgaria sau Olanda.

Când: 16-19 septembrie 2019

Unde: Palatul Parlamentului, București

Program: 16-19 septembrie: 10:00 – 18:00

Acces gratuit

Organizator: DK EXPO

Date contact: Tel/fax 021 231 9184, office @ dk-expo.ro

Informații și înscrieri aici.

În cadrul IEAS 2019 vor fi prezentate cele mai noi produse și tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizărilor, aplicațiilor pentru SMART CITY, IoT sau soluții software.

Pe lângă expoziție, vizitatorii vor avea parte de experiențe interesante și utile prin participarea la o serie de conferințe și workshop-uri tematice susținute de companii sau diferite asociații profesionale. Va continua concursul “Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”, aflat deja la cea de-a treia ediție.

International Electric & Automation Show constituie o experiență de business completă, un mediu de conexiune, dezvoltare și inovare în care sunt generate cele mai influente strategii și în care sunt construite noile trenduri.

IEAS a evoluat către formula unei platforme de business integrative, ce își propune să ofere: informații exclusive din industria automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, programe complexe de networking și business development, workshop-uri și conferințe cu participarea mediului academic, a zonei de business și a sectorului guvernamental.

Fondat în 2005, INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW a devenit un reper al comunității de business racordată industriilor automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, fiecare ediție contribuind la dezvoltarea mediului de afaceri prin identificarea de noi piețe, colaborare în implementarea noilor tehnologii sau stabilirea priorităților strategice pentru cercetare și inovare.

Printre partenerii confirmați se numără: ACS TOTAL SOFTWARE, ALFA ENERG, AMA XPERTEYE, APATOR, CASTEL DISTRIBUTION, CSATARI PLAST (JAGER), ELVON, ETI ROMANIA, GERKON ELECTRO, GETECH AUTOMATION, HELLERMANN TYTON, HERMI, KOBOLD, KREATRON AUTOMATION, LISSCOM, MAIRA MONTAJ, PSS, REVOS, ROXTEC, SEBA DYNATRONIC, TME, TRACON ELECTRIC, UNIS GROUP, VESTRA.

Expozanți sau vizitatori, sunt așteptați să se alăture la ediția aniversară de 15 ani a International Electric & Automation Show!

energynomics.ro este pentru al șaselea an partener media al IEAS și va fi prezent cu stand pe întreaga durată a târgului. Vă așteptăm!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *