Acasă » Interes general » High Tech Clima – compania CEZ care rămâne pe piața locală de instalații

High Tech Clima – compania CEZ care rămâne pe piața locală de instalații

6 ianuarie 2021
Interes general
Energynomics

CEZ Group rămâne activ în România, concentrându-se pe activitățile de trading (prin CEZ Trade România) și servicii ESCO (High-Tech Clima).

În ultimii doi ani, compania High Tech Clima, achiziționată de CEZ Group, a inițiat procesul de tranziție de la o companie HVAC, la un furnizor integrat de instalații mecanice și electrice. Având susținerea companiilor partenere din Elevion Group, aflate în Germania, Italia, Polonia și Republica Cehă, compania este pregatită să realizeze orice tip de proiect, de la cele mici la cele de anvergură, de la simplu HVAC la instalații foarte complexe, incluzând sisteme de automatizare și BMS, a anunțat compania.

”Începând cu luna ianuarie 2021, o nouă echipă de management, condusă de Liviu Gavrilă din funcția de CEO și Președinte al Directoratului (responsabil încă din 2015 cu implementarea strategiei de servicii energetice locale CEZ), va continua să transforme High Tech Clima într-un jucător de renume pe piața regională. Mai mult, echipa de management va continua să beneficieze de sprijinul și implicarea lui Paul Marinescu, unul dintre cei doi foști acționari, care din funcția deținută în cadrul Consiliului de Supraveghere va asigura, pe lângă implicarea în dezvoltarea noilor zone de afaceri, continuarea parteneriatelor tradiționale; achizițiile planificate (pentru consolidarea și extinderea capacităților locale) vor aduce companiei High Tech Clima resursele necesare pentru a răspunde în timp util la toate tipurile de cereri și pentru a aborda mai multe proiecte de anvergură simultan”, se mai arată în comunicatul CEZ.

High Tech Clima are peste 100 de angajați și colaboratori implicați direct în executarea proiectelor și o capacitate de acoperire a oricărui tip de proiect (de la 0,1 – 20 mln Euro) – de la simplu furnizor de servicii, la antreprenor general MEP.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *