Acasă » Regenerabile » Geminox vrea să se extindă în Balcani

Geminox vrea să se extindă în Balcani

22 martie 2023
Regenerabile
energynomics

Compania Geminox, cu capital 100% românesc, își dorește extinderea în zona Balcanilor, mizând pe prezența permanentă în stoc a unor structuri de montaj pentru acoperișuri de 50 MW.

“A fost o adevărată provocare în anii pandemiei și imediat după să facem față rupturilor din lanțurile de aprovizionare globale dar am răspuns acestei provocări mai bine că alte companii aprovizionându-ne cu stocuri, asumându-ne costurile stocurilor pentru a putea răspunde nevoilor clienților noștri rapid. Viteza este cuvântul cheie care circulă în domeniul fotovoltaic astăzi”, a declarat Marius Bolbă, Sales Manager la Geminox, la conferința „Mai multe regenerabile pentru România”, organizată de Energynomics.

 

Începând cu anul acesta, compania a anunțat lansarea unui nou produs pentru sisteme de peste 450 de wați, în care partea de cost este optimizată.

Bolba a adăugat că în trimestrul al treilea și trimestrul al patrulea al anului trecut compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro.

“Suntem o companie românească cu ambiții regionale, cu centre logistice în Romania, Grecia și Ungaria”, a declarat Sales Managerul Geminox, companie parteneră a Silver Huawei PV Smart și distribuitoare de panouri fotovoltaice Risen Energy și Jinko Solar.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI MARIUS BOLBĂ

Chiar dacă sistemele de montaj reprezintă un cost relativ mic, ele sunt importante pentru că întregul sistem de fotovoltaice să fie unul eficient, a pledat Marius Bolbă.

Conferința „Mai multe regenerabile pentru România” a fost organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri între care ABB, ACE Industrial Software, BCR, Consolight, Eaton Electric, Elektra Renewable Support, EnergoPower, European Energy, Finder, Geminox, Huawei, ING Bank, LAPP Romania, Marsh & McLennan Companies, Phoenix Contact, Photomate, Prime Batteries Technology, REI Grup, Renomia-Gallagher, Valmont, Volt, Wiren România, Wise Finance Solutions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *