Acasă » Electricitate » Fonduri UE de 112 mil. euro pentru cercetare în eficiență energetică

Fonduri UE de 112 mil. euro pentru cercetare în eficiență energetică

energynomics

În prezent are loc un nou apel pentru eficienţa energetică în cadrul programului Orizont 2020, cu circa 112 milioane de euro din fonduri UE disponibile pentru cercetare în domeniul eficienței energetice, inovare și absorbție pe piață. Termenul limită pentru depunerea propunerilor este 3 septembrie 2019, conform CNR-CME.

În data de 12 martie a fost lansată cererea de propuneri pentru subiectele Secure, Clean and Efficient Energy (energie sigură, curata și eficienta) din cadrul programului de finanțare UE Orizont 2020. Finanțarea este disponibilă pentru propunerile trimise pentru 16 subiecte din cadrul a 5 domenii principale: clădiri, industrie, finanțe, autorități publice și sprijin politic, consumatori și servicii.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor este 3 septembrie 2019. Apelul este gestionat de Agenția Executivă pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii a Comisiei Europene (EASME). Toate propunerile de finanțare din cadrul programului „Orizont 2020” sunt transmise prin intermediul portalului UE privind finanțarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *