Acasă » Petrol și Gaze » Florin Frunză este noul CEO al MET România, Petre Stroe rămâne în CA

Florin Frunză este noul CEO al MET România, Petre Stroe rămâne în CA

3 septembrie 2020
Furnizare
energynomics

MET Romania Energy a anunțat că Petre Stroe a decis să se retragă din funcția de CEO și va fi numit președinte neexecutiv al Consiliului de Administrație, în timp ce Florin Frunză este numit noul CEO al filialei româneşti a MET Group.

Începând cu data de 2 septembrie 2020, Florin Frunză este noul CEO al MET România preluând de la Petre Stroe atribuţiile pentru a conduce operaţiunile locale ale grupului MET.

Florin Frunză se alătură MET după ce a ocupat mai multe funcții în cadrul OMV Petrom. El a lucrat pentru OMV Petrom începând cu anul 2007 și a fost numit în funcția de CEO al OMV Petrom Gas SRL în 2015. Din 2019, în paralel cu atribuțiile sale de CEO, a acționat și ca vicepreședinte al dezvoltării afacerilor din Downstream Gas.
Are o vastă experiență în servicii de gaze naturale, energie electrică și energie regenerabilă.

În noua sa calitate de președinte neexecutiv al consiliului de administrație, Petre Stroe va acționa, de asemenea, în calitate de consilier care susține obiectivele de dezvoltare a afacerii companiei. S-a alăturat MET România în 2015 și a jucat un rol cheie în creșterea dinamică a companiei atât din punct de vedere organic, cât și prin achiziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *