Acasă » Interes general » Macroeconomie » Finanţare pentru dezvoltare în energie, la Energy Breakfast Club (23 iulie)

Finanţare pentru dezvoltare în energie, la Energy Breakfast Club (23 iulie)

7 iulie 2014
Electricitate
energynomics

Miercuri, 23 iulie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviță, din București, energynomics.ro vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii ce contează mai mult pentru obţinerea unei finanţări în industria energetică!

Lucian Anghel, președintele Bursei de Valori București, va prezenta strategia BVB pentru atragerea de noi companii energetice în piața de capital. Companiile energetice sunt deja printre cele mai urmărite și mai tranzacţionate pe Bursă, iar vizibilitatea de care se bucură aceste companii înseamnă un avantaj suplimentar în atragerea de finanțare ieftină și transparentă. Care sunt câștigurile cu care vine listarea, pentru companii și acţionari? După jucătorii mari, cum aducem pe bursă firmele medii din energie?

Șerban Țigănaș, Managing Director la Total Energy Business (TEB), va prezenta care sunt sectoarele energetice cu cel mai mare potențial în România anului 2014. Un accent deosebit va fi plasat eficiența energetică și finanțarea proiectelor din această zonă, inclusiv soluțiile la dispoziție pentru producția în co-generare, unde TEB este unul dintre liderii naționali.

Vor participa peste 70 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai celor mai importante companii energetice. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai ambasadelor și camerelor de comerț bilaterale, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Mediului).

Banii nu ajung pentru ca o afacere să se dezvolte. Mai e nevoie de specialiști, echipamente, mai trebuie viziune și o bună știinţă a comunicării. Nu doar banii contează. Dar sunt esenţiali!

  • Ce contează mai mult pentru obţinerea unei finanţări în industria energetică?
  • Ce apreciază și ce detestă companiile în relaţia cu banca?
  • Cum te pregătești pentru a profita de următoarea oportunitate?

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Ediții anterioare

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energia la Marea Neagră (iunie)

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.