« Toate evenimentele

Utilități – dincoace de orizont (EBC, 9 octombrie)

09 Oct 2019 @ 09:00 - 13:00

Marți, pe 9 octombrie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București (Strada C. A. Rosetti nr. 5), energynomics.ro vă invită la o ultima întâlnire informală a anului în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Utilități – dincoace de orizont. Viitorul, descris într-un orizont de maxim două decenii, este, neîndoielnic, digital, descentralizat, inteligent și automatizat. Până acolo, însă, tensiunea dintre așteptările consumatorilor și costul de implementare a soluțiilor tehnice disponibile a curbat, încă o dată, timpul-spațiul universului în care evoluează marile companii de utilități! Avem un cadru de funcționare definit pentru noua perioadă de reglementare, cu excepții și perioade de tranziție menite să reducă impactul asupra consumatorilor finali. Avem, din nou, un calendar de implementare a contoarelor inteligente, de acum până în 2028. Avem, totodată, un nou context de piață – cu prețuri înghețate (la furnizare) și cu o competiție restrânsă în zona de producție, pentru cel puțin 2-3 ani. Veniți la Energy Breakfast Club ca să aflați care sunt prioritățile și cu ce provocări se confruntă marile companii de utilități și pentru a vă actualiza informațiile privind situația și perspectivele serviciilor de distribuție!a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: BCR România, Control Point powered by Valmet, Eaton Electric, Photon Energy, Ridgid – Emerson, Ringhel, Stratum Enclosures, Tinmar.

Partener media: Business Mark

VORBITORIa

a

Maria Mănicuță, Director general în cadrul ANRE

 

a

a

a

a
Livioara Șujdea, Director Executiv Distribuţie Electrica 

 

a

a

a

a
lauruLauru Bădiță, Country Manager O&M România Photon Energy

a

a

a

a

Bogdan Cojocaru, Business Development Manager Stratum Enclosures

a

a

a

a

mihai dMihai Dârzan, director general Ringhel

a

a

a

a
Iordan Mincă, Sales Director Utilities, EMEA Region at Eaton

a

a

a

a

TEME

Vor participa specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei). Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-RO
Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Soluții și parteneri pentru reducerea pierderilor și prevenirea întreruperilor
  • Integrarea resurselor de energie distribuite: prosumatori, stocare, vehicule electrice
  • Adaptarea pentru clientul viitorului: profilare, comunicare cu clienții, noi servicii
  • Noile modele de afaceri ale companiilor de utilități

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

 

Evenimente următoare