« Toate evenimentele

Soluţii pentru siguranţa şi eficienţa clădirilor

13 Jul 2016 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, la 13 iulie, de la 9 A.M. la Palatul Cesianu Racoviță, în București, energynomics.ro vă invită la o altă reuniune informală pentru experții și factorii de decizie din industria energetică: Energy Breakfast Club – Soluții pentru clădiri sigure și eficiente. Vom descoperi împreună, cu ajutorul unor companii cu reputație excelentă, metode de a creea condiții de confort maxim și siguranță la costuri minime. [formularEveniment]

a

Eveniment organizat sub patronajul Autoritatii Nationale de Reglementare in energie – ANRE

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro cu suportul partenerilor noștri: Philips Lighting, Ridgid, SGS România.
a

SPEAKERS

a

Colonel Dan Simionescu, Șef Serviciu de Prevenire la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgență

Colonel Dan Simionescu va vorbi despre obligațiile legale și soluții de prevenire a unor eventuale incidente periculoase rezultate din operarea cu gaz și echipamente de electricitate.

a

a

Silviu Bulzan, Key Account Manager Office & Industry CEE, Philips Lighting

Cu o experiență de peste 9 ani în dezvoltarea noilor modele de business pentru companii cu reputatie globala precum Daikin, Samsung și Philips, Silviu Bulzan este responsabil în cadrul Philips Lighting de managementul activității de vânzare și business development pentru segmental de Office & Industries din România.

 

a

Arhitect Florin Enache, Membru OAR si Coordonator al grupului de lucru “Protectie la Incediu / Fire Safety”

 aaa

 aaa

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Peste 70% din timp ni-l petrecem în clădiri – la birou sau acasă, iar confortul de fiecare zi depinde în mod esenţial de aparatele, dispozitivele şi echipamentele electrice încorporate în clădire. În acelaşi timp şi din ce în ce mai mult, automatizarea permite creşterea siguranţei în exploatarea clădirilor. Tot astfel, clădirile noi sau bine modernizate pun la dispoziţia locatarilor căldură, lumină, ventilaţie şi acces controlate, cu eforturi şi costuri în scădere. Vom discuta despre cele mai eficiente soluţii pe care le propune industria energetică pentru
a optimiza viaţa clădirilor.

Descoperiţi la Energy Breakfast Club metode verificate oferite de companii cu excelentă reputaţie, astfel încât confortul şi siguranţa să fie maximale, la costuri minime asociate.

• Sisteme de management şi elemente de acţionare care controlează aparatele şi echipamentele pentru o mai bună securitate acasă şi la birou;
• Provocări în economisirea energiei; componente de detectare, monitorizare şi control;
• Reglementări şi cerinţe impuse pentru securitate îmbunătăţile în exploatarea clădirilor;
• Consultanţă tehnică şi soluţii personalizate pentru iluminat la nivelul clădirilor;

Printre companiile care au confirmat prezența se regăsesc ADCA, Adrem Engineering, afaplan Engineering, Amavys, BIA Tamara Dogariu, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania, Atrea, Camera de Comert Romania Israel, Can&Power, CNR-CME, Eaton, Electrica Furnizare SA, EnergyPal, GIRA (Demco), Honeywell Building Solutions, INCDE-ICEMENERG, NEPI, Norisk, Portland Trust Romania, Professional Realty, Safety and Security Systems, Super Business Solutions, Veolia, Vestra, ZTE.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office [at] energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare