« Toate evenimentele

O&G – E&P, Transport și Procesare (EBC, 29 august)

29 Aug 2019 @ 09:00 - 13:00

Joi, pe 29 august, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviță, din București (Strada C. A. Rosetti nr. 5), energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: O&G – E&P, Transport și Procesare. Pentru mai bine de 15 ani, industria de petrol și gaze din România a evoluat între conservare și optimizare de costuri. Contextul internațional a descurajat mai mulți ani marile proiecte de explorare și producție, iar cadrul legislativ și fiscal local a blocat mai degrabă decât să încurajeze activitățile din sector. Fără a fi stimulativ, cadrul de reglementare este astăzi mai clar decât oricând în anii din urmă. Încă mai important, situația din teren – declinul producției de hidrocarburi, obligă la acțiune. Investițiile în transportul gazelor naturale sunt vin la rândul lor cu ceva optimism, iar perspectiva unor noi surse de gaze naturale produse pe plan intern – chiar dacă încă tulbure astăzi – colorează în tonuri noi viitorul industriei. Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi cum se poziționează marii jucători din sectorul de petrol și gaze, care sunt principalele proiecte de investiții și ce soluții se pregătesc pentru modernizarea și optimizarea activității!a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Bursa Română de Mărfuri – BRM, Kawasaki Gas Turbine Europe Gmb, Ridgid – Emerson, The Sniffers.

Partener media: Business Mark

VORBITORIa

Doru Vișan, secretar de stat în cadrul Ministerului Energieia

a

a

a

a
Septimiu Stoica, Președintele Adunării Generale a Acționarilor a Bursei Române de Mărfuri – BRMa

a

a

a

a
Cristian Athanasovici, Business Development Manager, Kawasaki Gas Turbine Europe Gmba

a

a

a

a

Bart Wauterickx, CEO The Sniffers

Bart Wauterickx va prezenta metode eficiente de reducere a emisiilor de metan pentru proiecte sustenabile în domeniul gazelor naturale.

a

a

a

TEME

Vor participa specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei). Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-RO
Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Rezerve de hidrocarburi – situație și perspective
  • Transportul, stocarea și procesarea hidrocarburilor
  • Opțiuni pentru valorificarea hidrocarburilor pe plan local
  • Interconectare – sperietoare sau oportunitate

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

 

Evenimente următoare