« Toate evenimentele

Mobilizăm resurse! Lubrifianți pentru eficiență energetică în industrie (25 octombrie)

25 Oct 2017 @ 08:30 - 13:00

Miercuri, 25 octombrie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, Lubexpert România şi energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Mobilizăm resurse! Lubrifianți pentru eficiență energetică în industrie. Productivitatea industrială depinde în tot mai mare măsură de reducerea consumurilor energetice și de folosirea optimă a echipamentelor și materiilor prime. Vă invităm alături de noi pentru a descoperi soluții verificate de îmbunătățire a eficienței energetice si de protecție a echipamentelor și utilajelor cu un impact redus asupra mediului!

Evenimentul este organizat de Lubexpert România, în formatul Energy Breakfast Club promovat de energynomics.ro.

 

VORBITORI


Victor-Nastase-150-pxbunVictor Năstase,
Industrial Manager Lubexpert România

a

a

a

a

a

Giovanni-Gagliardi-150-pxGiovanni Gagliardi, Lubrication Field Engineer South Europe ExxonMobil

a

a

a

a

a

Olivier-Marechal-150-pxOlivier Marechal, Chief Engineer South Europe ExxonMobil

a

a

a

a

a

Constantin Opran, Prof. univ. PhD. Msc. Engineer ASPAPLAST memberopran-constantin-gheorghe-150x170

a

a

a

a

a

Alexandra-MarinescuAlexandra Marinescu, S.R.A.C. Auditor

a

a

a

a

a

Costin Vidrighin, Technical Manager Lubexpert Romania

a

a

a

a

 

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor fi invitaţi, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu.

Presați de competiție și de reglementările tot mai stricte, jucătorii din industrie au la dispoziție atât expertiză și produse performante special concepute pentru reducerea costurilor și a pierderilor în procesele de producție, cât și proceduri integrate precum standardul de calitate ISO 50001.

Printre companiile invitate se numără Aaylex Prod, Alstom Transport, Ambro, Ana Imep, Arcelormittal Galati, Autoliv Romania Brasov, Automobile Dacia, Azomureş, Bekaert, Bericap, Bialetti Stainless, Cameron Romania Campina, Delta Aluminiu, Dentas Romania, Doosan, Egger Romania, Eldon Brasov, ELJ Automotive, Elmet International, Elsid, Engel, Flaro Sibiu, Fontana Pietro Romania, Ford Romania, General Turbo, Gold Plast Production, Greentech, Haeffler Romania Brasov, ICME ECAB, IGW Romania, International Automotive Components Group, Isovolta, Koyo Romania, Lufkin Industries, Makita EU, Marca Romania, Michelin Romania, Oil Marketing & Consulting, Otel Inox, Pirelli Romania, Plastipak Romania, Preh Romania Brasov, Prio Extractie, Prysmian Cabluri şi Sisteme, Quin Romania Brasov, Romtatay, Rondocarton, Rulmenti, Santierul Naval Constanta, Santierul Naval Daewoo Mangalia, Santierul Naval Damen, Socep, Star East Pet Brasov, Tech Service Medias, TMK Artrom, Vilmar, Vimetco Extrusion, Wittenstein Sibiu, Wittmann Battenfeld, Yildiz Entegre Romania.

Participare

Accesul la eveniment este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare