« Toate evenimentele

Servicii energetice – contorizare, intervenţie rapidă, client satisfaction (EBC, 16 noiembrie)

16 Nov 2017 @ 08:30 - 13:00

 Joi, 16 noiembrie, de la ora 08:30, la sala Vivaldi 1, Hotel Hilton, din București, energynomics.ro vă invită la ultima întâlnire informală din acest an pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Servicii energetice – contorizare, intervenţie rapidă, client satisfaction. Calitatea oricărui serviciu este direct proporţională cu costul acestuia; calitatea şi confortul maxime vin cu costuri infinite. De aceea, este obligatoriu un echilibru optim între satisfacţia utilizatorilor şi alocarea investiţiilor. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a discuta împreună modul în care stimulii incluşi în reglementarea tarifelor şi a performanţelor încurajează ameliorarea calităţii serviciilor energetice.  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: CEZ România, Electrica, MET România Energy.

 

VORBITORI

zoltan-nagy-micZoltan Nagy-Bege, vicepreşedintele ANRE

a

a

a

a

Livioara micaLivioara Şujdea, Director Executiv Distribuţie, Electrica SA

a

a

a

a

Eugen Butoarca CEZ micEugen Butoarcă, Director Executiv – Membru al Directoratului Distribuţie Oltenia

a

a

a

a

petre stroe micPetre Stroe, director general MET România Energy
a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Reglementatorul impune companiilor de distribuţie a electricităţii peste 70 de indicatori de monitorizare a calităţii serviciilor, iar companiile însele îşi evaluează performanţele operaţionale inclusiv prin asemenea indicatori.

Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a afla mai multe despre modul în care stimulii incluşi în reglementarea tarifelor şi a performanţelor încurajează ameliorarea calităţii serviciilor energetice.

  • Monitorizarea și optimizarea calităţii serviciilor
  • Programul de implementare a contorizării inteligente
  • Situaţia şi perspectiva investiţiilor în îmbunătăţirea serviciilor de distribuţie
  • Tendinţele momentului – tensiunea dintre aşteptările consumatorilor, soluţii tehnice disponibile şi costul de implementare

Printre companiile invitate se numără Aderro GP Energy, AFEER, CEZ, Electrica, Delgaz Grid, Elsaco Energy, Enel România, Roland Berger, TEB Energy, Telekom, Tractebel Engineering, Schneider România, Adrem Invest, Veolia, Energobit, Electromagnetica, Philips, GE.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare