« Toate evenimentele

Liberalizare şi competiţie: gaze naturale şi electricitate (30 august)

30 Aug 2017 @ 09:00 - 13:00

 Miercuri, 30 august, de la ora 9, la sala Iridium, Hotel Sheraton, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Liberalizare şi competiţie: gaze naturale şi electricitate. Creşterea competiţiei pe piaţa de gaze obligă fiecare actor important să adopte noi strategii şi să accelereze modernizarea organizaţiei. De la adaptarea la codurile reţelei, la identificarea celor mai bune strategii de trading, politicile de producţie, stocare şi transport sunt în plin proces de redefinire. Descoperiţi la Energy Breakfast Club cum se poziţionează marii jucători din energie în acest context agitat, care sunt soluţiile pe care le au în vedere şi care sunt provocările pe care le au în atenţie!  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Romgaz, Transgaz, Transelectrica, ACUE, Aegean Oil Consulting.

Parteneri media: Agerpres, Radio România Actualităţi, Klarmedia.

 

SPEAKERS


Havrilet-150pxNiculae Havrileţ
, Preşedintele ANRE

a

a

a

a

Cornel Zeveleanu, Director general adjunct în cadrul Direcției țiței și gaze naturale a Ministerului Energiei

a

a

a

a

Corina Popescu, Președintele Directoratului Transelectrica

a

a

a

a

Boza-150-pxSorin Boza, Președintele Directoratului CE Oltenia

a

a

a

a

Ciolpan-150pxVasile Ciolpan, Director Departament Comercializare Energie, Romgaz

a

a

a

a

Silvia Vlăsceanu, Directorul executiv al ACUE

a

a

a

 

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Piaţa de electricitate – asumată explicit ca model pentru piaţa de gaze – dă emoţii, cu un plus de volatilitate al preţurilor în lunile din urmă. Evoluţiile sunt interpretate de unii drept rateuri, iar de alţii drept semne de sănătate. Vino la Energy Breakfast Club pentru o discuţie deschisă despre

  • Impactul competiţiei din piaţă asupra valorificării resurselor energetice
  • Codurile de reţea – implementare, status, nevoi viitoare
  • Politici de trading – măsuri de prevenire a derapajelor
  • Prognoze privind preţurile şi politicile investiţionale

Printre companiile invitate se numără CE Oltenia, Conpet, Enel, Hidroelectrica, OMV Petrom, Romgaz, Transelectrica, Transgaz, Lukoil, Socar, Electrica, ENGIE, E.ON, CEZ, Azomureş.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare