« Toate evenimentele

Finanţare pentru dezvoltarea proiectelor energetice (Energy Breakfast Club, 5 iulie)

05 Jul 2017 @ 08:30 - 13:00

 Miercuri, 5 iulie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Finanţare pentru dezvoltarea proiectelor energetice. Banii nu ajung pentru ca o afacere să se dezvolte. Pe lângă expertiza în prezentarea proiectului, mai este nevoie de specialiști, instrumente de analiză şi managementul proiectului, precum şi de o bună flexibilitate în comunicare. Vom discuta inclusiv despre market failure şi cum putem să ieşim din blocajul lipsei de vizibilitate pe termen mediu şi lung. Nu doar banii contează. Dar sunt esențiali, iar când lucrăm cu mai multe valute, apare riscul ratelor de schimb – vom prezenta un instrument verificat pentru protecţia împotriva riscului valutar prin contracte forward. Vino la Energy Breakfast Club pentru a descoperi noutăţile în legătură cu expertiza, instrumentele și partenerii ideali pentru a obţine finanţare pentru industria energetică!  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Banca Comercială Română, CEC Bank, Moneycorp.

 

SPEAKERS


Laura-Mihai-smallLaura Mihai
, Director Direcția Corporate, CEC Bank

a

a

a

a

Oana-Mogoi-mica

Oana Mogoi, Coordonator Echipa Infrastructură Energetică, Banca Comercială Română

a

a

a

a

Johan-Gabriel-micJohan Gabriels, Director General Moneycorp România

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Vino la Energy Breakfast Club pentru o discuţie deschisă despre

  • Ce contează mai mult pentru obținerea unei finanțări în industria energetică
  • Ce apreciază și ce detestă companiile în relația cu banca
  • Cum îţi administrezi schimburile valutare şi plăţile în valute străine pentru minimizarea costurilor
  • Cum te pregătești pentru a profita de următoarea oportunitate

Printre companiile invitate se numără AâANRE, Brinel, Cabur, CE Oltenia, CEMS, Conpet, Electrocentrale Bucuresti, Elsaco, Enel, Enevo, Hidroelectrica, ISPE, Kapsch România, Mol Romania, OMV Petrom, Phoenix Contact, RADET, Romelectro SA, Romgaz, S&T Romania, SafeTech, SGS România, SII România, Transelectrica, Transgaz, UTI.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro.

Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare