« Toate evenimentele

Desantul mașinilor electrice (11 martie)

11 Mar 2021 @ 10:00 - 13:00

Joi, 11 martie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE cu titlul „Desantul mașinilor electrice”. Vorbitorii și echipa Energynomics se vor întâlni la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), de unde vom transmite LIVE o conversa’ie despre ritmul în care evoluează mobilitatea electrică în România!

Într-un an în care vânzările de mașini s-au redus cu 20%, vehiculele electrice și hibrid au continuat ritmul alert de creștere, cu un avans anual de peste 100%. Potențialul segmentului de electromobilitate rămâne totuși extrem de ridicat, iar criza din 2020 nu a ajutat deloc! Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric se menține puternică, dar ritmul poate fi mult accelerat.

Automobile Bavaria îi invită pe toți pasionații mărcilor MINI și BMW să descopere gama completă de modele electrice și hybrid dezvoltată de BMW Group și să beneficieze de ofertele speciale pentru mașinile din stoc. Înscrie-te la test-drive sau obține oferta specială dedicată comunității Energynomics!

Numărul încă mic de utilizatori întârzie cristalizarea unor modele de afaceri clare, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt inegale, cu câștigători încă incerți.

Ne propunem să identificăm care sunt tendințele anului 2021 în dezvoltarea sectorului vehiculelor electrice discutând cu cei care contribuie la conturarea acestor tendințe!

 

VORBITORI

 

TEME

  • Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice
  • Soluții tehnologice disponibile azi, valabile și în viitor
  • Rolul și impactul autorităților locale, exemple de bune practici în acest sector în România
  • Oferta și serviciile de mobilitate disponibile
  • Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice
  • Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote corporate de mașini electrice
  • Modele de business stimulate de vehiculele electrice
  • Bateriile – povară sau oportunitate

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe. Vă puteți înregistra AICI

Această conferință este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor noștri.

Evenimente următoare