Acasă » Evenimente » Nu rata! » Energy Week Black Sea, 28-30 septembrie 2021

Energy Week Black Sea, 28-30 septembrie 2021

9 iulie 2021
Evenimente
Gabriel Avăcăriței

În perioada 28-30 septembrie 2021, conferința internațională de investiții la nivel înalt Săptămâna Energiei la Marea Neagră – Energy Week Black Sea va avea loc într-un format hibrid: offline în București și online. Evenimentul este organizat de firma de consultanță Invest in Network din Marea Britanie, în parteneriat cu Romanian Energy Center (CRE).

Pentru al doilea an la rând, cea mai mare conferință a energiei regenerabile din regiune va reuni autorități guvernamentale, companii locale din România, Bulgaria, Ucraina, Georgia și Turcia, precum și IFI, IFD și investitori privați străini pentru a discuta politicile RES pentru tranziția energetică, finanțarea energiei regenerabile, a energiei solare și a stocării, a eolianului offshore, a hidrogenului verde, a interconectării regionale și multe altele.

Investițiile în energie regenerabilă în regiunea Mării Negre câștigă avânt. Deși țările din jurul Mării Negre pot diferi în ceea ce privește politica și contextul economic, toate sunt foarte dornice să crească ponderea SRE. Cooperarea și interconectivitatea devin chei în atingerea acestui obiectiv.

Săptămâna Energiei Marea Neagră a fost lansată în 2020 într-o perioadă complicată pentru industria evenimentelor și a reunit totuși marile companii energetice din peste 20 de țări precum NBT, Scatec Solar, Grupo Cobra, Tractebel Engineering, Siemens Gamesa, Global Hydro, AGL, FMO , BERD, IFC, KfW, DEG (KfW), Green For Growth Fund, Goldwind, IRENA, Mott MacDonald, Banca de Comerț și Dezvoltare a Mării Negre, EDF, Eksim Investment Holding, Asian Development Bank, Enel, CE Oltenia, ROMGAZ, Electrica, Fondul Georgian de Dezvoltare a Energiei, TRYBA ENERGY, EDPR România, Comisia Națională de Reglementare în Energie și Apă din Georgia (GNERC), Agenția de Stat pentru Eficiența Energetică și Economisirea Energiei din Ucraina, Comisia Națională de Reglementare a Energiei și Utilităților (Ucraina), Autoritatea de Reglementare a pieței energetice din Turcia, Direcția norvegiană pentru resurse de apă și energie, operatorul de sisteme de electricitate din Bulgaria și mulți alții.

În 2021, organizatorii sunt încântați să se întoarcă la evenimente offline și invită toate companiile interesate să se alăture unei conferințe pline de oportunități de socializare. Participanții internaționali care nu pot călători anul acesta vor fi fi prezenți prin transmisii LIVE pentru a participa la sesiunile de întrebări și răspunsuri.

În timpul conferinței de 2 zile, participanții vor discuta despre reformele implementate de fiecare țară pentru a încuraja sau extinde în continuare implementarea energiei regenerabile, modul în care țările individuale atrag investitori în concurență globală, scheme de sprijin adecvate și inversări ale politicilor în unele țări, precum și vor aborda intermitența și probleme de securitate energetică. Conferința va fi urmată de vizita tehnică și programul cultural.

Aflați mai multe pe site-ul oficial al evenimentului www.bsenergyweek.com sau contactați organizatorii pentru detalii la info at investinnet.com

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.