Acasă » Electricitate » Enel, inclusă pentru al 11-lea an consecutiv pe lista companiilor Global Compact LEAD

Enel, inclusă pentru al 11-lea an consecutiv pe lista companiilor Global Compact LEAD

21 septembrie 2021
Electricitate
Energynomics

Pactul Global al Națiunilor Unite a anunțat lista companiilor din întreaga lume confirmate drept Global Compact LEAD pentru demonstrarea angajamentului continuu față de Pactul Global al ONU și cele zece principii ale acestuia pentru afaceri responsabile și obiectivele de dezvoltare durabilă.

Cele 37 de companii Global Compact LEAD, printre care se numără și Enel, pentru al 11-lea an consecutiv, sunt cei mai implicați participanți la cea mai importantă inițiativă de sustenabilitate corporativă din lume și reprezintă fiecare regiune a lumii, precum și 18 sectoare industriale diferite.

„Includerea Enel printre companiile Global Compact LEAD, pentru al 11-lea an consecutiv, ne întărește angajamentul continuu față de Pactul Global al ONU și cele Zece Principii ale sale. Suntem într-un moment decisiv din istorie în care provocările obiectivelor dezvoltării sustenabile ne fac pe toți, mai mult ca oricând, responsabili de a întreprinde acțiuni reale”, a declarat Francesco Starace, CEO și director general al Enel. „În calitate de lider global în domeniul energiei, Enel nu va înceta să încurajeze progresul sustenabil și să depună eforturi pentru un viitor mai luminos pentru toată lumea”.

„Companiile LEAD reprezintă cel mai înalt nivel de implicare în Pactul Global al ONU”, a spus Sanda Ojiambo, CEO și Director executiv al Pactului Global al ONU. „Astăzi, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de mai multe companii cu un angajament pasional și operațional pentru un viitor mai echitabil și mai durabil pentru noi toți.”

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *