Acasă » Electricitate » Electrica Furnizare sponsorizează Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

Electrica Furnizare sponsorizează Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

26 martie 2020
Electricitate
Energynomics

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale din cadrul Grupului Electrica, susține Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta prin acordarea unei sponsorizări în valoare de 30.000 euro în vederea achiziționării de aparatură medicală.

Unitatea sanitară va prelua cazurile cu infecții COVID-19 și comorbidități respiratorii, din zona de sud a țării, conform planului ALB al Ministerului Sănătății, potrivit Hotnews.ro.

Banii vor fi folosiți pentru achiziția de aparatură medicală absolut necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical.

Electrica Furnizare susține și “Campania națională de informare și prevenire a contaminării cu noul CORONAVIRUS”, implementată de Crucea Roșie Română, contribuind cu suma de 90.000 de euro pentru achiziția de măști sanitare de unică folosință.

Electrica Furnizare a adoptat un plan de măsuri speciale pentru protejarea sănătății clienților, partenerilor și angajaților, limitarea unei potențiale extinderi a COVID-19, precum și pentru buna desfășurare a operațiunilor.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.