Acasă » Regenerabile » Biomasă » Eficienţă în furnizarea și consumul de energie, Energy Breakfast Club (11 februarie)

Eficienţă în furnizarea și consumul de energie, Energy Breakfast Club (11 februarie)

20 ianuarie 2015
Biomasă
Gabriel Avăcăriței

Miercuri, 11 februarie, de la ora 9, la Godot Cafe, din București, Energy Breakfast Club vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii câteva dintre soluțiile la îndemână pentru creșterea eficienței și performanței energetice!

Niculae Havrileț (TBC), președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) va participa la eveniment, în calitate de invitat special, pentru a ne expune perspectiva domniei-sale cu privire la evoluțiile anului 2015 în acest domeniu.

Felix Căprariu, președintele Asociației Teritoriale pentru Energie și Eficiență Energetică (ATE3) va face o introducere în aplicarea reglementărilor legislative pentru eficientizarea energetică în activitatea întreprinderilor mici și mijlocii.

Tematică

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai celor mai importante companii energetice, inclusiv reprezentanți ai marilor companii de construcții și building manangment active în România. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Mediului).

Planul National de Acţiune pentru Eficienţă Energetică introduce noi termene și precizări legate de modul în care consumatorii non-casnici trebuie să își construiască programele de îmbunătăţire a eficienţei energetice. Sunt precizate astfel câteva tipuri de activităţi necesare, cum ar fi: evaluarea situaţiei energetice a companiei, măsurarea și reglarea consumului de energie, organizarea managementului energetic cu asigurarea securităţii în alimentare.

  • Care sunt companiile care deţin expertiza necesară în realizarea acestor programe?
  • Care sunt măsurile de tip „fără cost / cu cost redus” pentru reducerea sustenabilă a consumului?
  • În ce fel colaborează companiile de servicii cu beneficiarii?
  • Care sunt atribuţiile managerilor energetici?
  • Care sunt nevoile specifice pentru perioada următoare?

Evenimentul este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: SGS România, Emerson – Ridgid Tool Division, ALD Automotive.

Printre companiile invitate se numără AB Energy Romania, Abroque SRL, Adrem Invest, Anja Beecken Architekten Gmbh, ARPEE, Apanova, Atalian, ATE3, ATH Energ, BCR, Be Efficient SRL, CEZ Romania SA, Ministerul Energiei, Eco Solution SA, EFDEN, Emerson Ridge Tools, Enel, Eolenvest, EON, Flash Group, Garanti Bank, GdF, Intelen, Krobath Romania, MHC Green Investments, Platinum Management, Raiffeisen Bank, RET Utilaje, Romelectro, Slow Energy Europe, SGS Romania, Veolia Romania, WFMC Facility Management, WSP Group.

În 2015 vă așteptăm la Godot Cafe-Teatru

Una dintre noutățile anului 2015 este schimbarea locului de desfășurare a întâlnirilor Energy Breakfast Club. Spațiul Godot Cafe-Teatru, amplasat pe strada Blănari, la numărul 14, în centrul Bucureștiului contribuie cu atmosferă interbelică, o scenă și… „cea mai bună cafea din Centrul Vechi”. Aşezaţi la mese, ne vom întâlni o dată la două luni pentru a dezbate actualitatea în industria energetică, în fața unei cafele aburinde.

harta_godot_cafe_teatru

Ediții viitoare

The Quest For Energy – Noi reglementări și bune practici internaţionale pentru industria energetică (aprilie)

Engaging the Romanian Offshore El Dorado (iunie)

Liberalizarea în energie – oportunități și protecție în fața riscului (septembrie)
Servicii esențiale în industria energetică (noiembrie)

Contorizare inteligentă, rețele inteligente, oameni inteligenți (decembrie)

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Ediții anterioare

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energia la Marea Neagră (iunie)

Finanțare pentru dezvoltare în energie (iulie)

Soluții energetice pentru industrie, construcții și comerț (septembrie)

De la MegaWattOră la NegaWattOră (noiembrie)

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al Energynomics din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare Energynomics: site-ul, revista și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *