Acasă » Digitalizare și Eficiență energetică în industrie – 2020

Digitalizare și Eficiență energetică în industrie – 2020


a

Despre campanie

Energynomics a organizat, în 2020, al patrulea an al campaniei de popularizare “Digitalizare și Eficiență energetică în industrie ”, cu scopul de informare și educare a factorilor de decizie din autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari. Primele trei campanii s-au desfășurat pe parcursul anilor 2017, 2018 și 2019.

În intervalul februarie-noiembrie 2020, am programat 7 conferinţe menite să informeze cu privire la necesitatea și beneficiile aplicării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

În fiecare eveniment, vorbitorii invitaţi abordează teme precum: legislaţie şi reglementare în domeniul eficienţei energetice, finanţarea proiectelor de eficienţă energetică şi sprijinul de care pot beneficia autorităţile publice şi întreprinderile mici şi mijlocii.

Conferinţele anului 2020

Conferinţele din cadrul campaniei “Digitalizare și Eficiență energetică în industrie”, se bucură de susţinerea partenerilor strategici precum: ANREAIIR-FV, #better, SAMER.

Participare

Accesul la conferinţe este gratuit şi deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, interesaţi de tematica eficienţei energetice pe baza invitației lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Tematică

  • Servicii energetice: Prevederi legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică
  • Informarea consumatorilor – aspect vital în promovarea eficienței energetice
  • Centrale termice și încălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei în cogenerare și încălzire centralizată
  • Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea
  • Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică – mobilitatea electrică, iniţiative locale