Acasă » Interes general » E.ON oferă o soluție ”la cheie” pentru prosumatorii admiși în programul Casa Verde

E.ON oferă o soluție ”la cheie” pentru prosumatorii admiși în programul Casa Verde

6 septembrie 2023
Interes general
energynomics

E.ON Energie România vine în sprijinul persoanelor fizice cu o soluție dedicată, E.ON Solar Casa Verde, şi oferă sisteme fotovoltaice la cheie, pentru cei care primesc finanțare prin programul Casa Verde Fotovoltaice. Pe lângă subvenția de 20.000 lei primită de la stat, E.ON oferă gratuitate la facturile la electricitate, în limita a 2.000 de lei, consultanță, evaluare, proiectare şi montare de panouri solare, plată flexibilă şi servicii tehnice gratuite.

Înscrierile în programul Agenției Fondului de Mediu (AFM ) Casa Verde 2023 s-au încheiat, dar mai este un pas important de făcut înainte de a beneficia de sistemul fotovoltaic: alegerea instalatorului. Odată publicată lista instalatorilor validați pe site-ul AFM, clienții vor avea la dispoziție 90 de zile să aleagă E.ON Energie România instalator pentru sisteme fotovoltaice.

„În acest an, interesul pentru panourile fotovoltaice a crescut foarte mult, devenind cele mai căutate soluții de eficiență energetică. Şi asta, pentru că tot mai mulți oameni îşi doresc să devină independenți din punct de vedere energetic şi să facă economii la facturile de electricitate. Iar E.ON vine cu o propunere care se pliază foarte bine pe aşteptările celor interesați de aceste aspecte”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Clienții care optează pentru E.ON Solar Casa Verde au la dispoziție toată gama de putere disponibilă: 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6kW, 8kW, 10 kW, 12 kW, 15 kW, atât în sistem monofazic, cât și trifazic. De exemplu, un sistem fotovoltaic de 3 kW produce, în medie, 3.500 kWh/an, suficient pentru acoperirea unui consum mediu lunar de aproximativ 300 kWh.

Clienții pot alege să achite soluția integral sau în rate lunare fixe pe o perioadă de 1, 3, sau 5 ani, prin intermediul partenerilor E.ON, iar recuperarea investiției se face între 2 și 4 ani, în funcție de puterea instalată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *