Acasă » Interes general » E.ON a donat 4,05 mil. kWh de energie în cei nouă ani ai campaniei Dăruieşte Lumină

E.ON a donat 4,05 mil. kWh de energie în cei nouă ani ai campaniei Dăruieşte Lumină

14 mai 2024
Companii
energynomics

Aproape 80 de instituții şi 3.300 de familii din România au primit peste patru milioane de kWh de energie donată de E.ON, în cadrul campaniei „Dăruieşte Lumină”, în cei nouă ani de desfăşurare, reiese din datele publicate de companie.

Potrivit unui comunicat de presă, în 2024, în perioada 26 aprilie – 7 mai, patru instituții au primit 800.000 kWh de energie de la E.ON cu ajutorul românilor, din această cantitate 300.000 kWh fiind suplimentată de compania de energie.

De la lansarea campaniei, în urmă cu nouă ani, aproape 80 de instituții şi 3.300 de familii au primit mai mult de patru milioane de kWh de energie.

„Beneficiarii sunt câteva sute de copii şi tineri cu nevoi speciale îngrijiți în patru instituții sociale. Impresionați de poveştile lor, românii, utilizatori ai platformelor social media, au putut decide către cine să meargă cantitatea donată de E.ON Energie România, fiecare apreciere sau redistribuire a unei poveşti aducând câte 100 kWh energie instituției alese. Poveştile instituțiilor au fost făcute cunoscute de către ambasadorii campaniei: Mihai Morar, Andreea Remețan, Lucian Mîndruță şi Bob Rădulescu”, se arată în comunicat.

Beneficiarii din acest an ai campaniei „Dăruieşte Lumină” sunt: Satele Copiilor Cisnădie (139.048 kWh), Centrul Şcolar de Educație Incluzivă „Primăvara” Reşița (185.783 kWh), Şcoala Gimnazială Specială „Maria Montessori” Bacău (219.511 kWh) şi Şcoala Profesională Specială Samus Cluj-Napoca (255.658 kWh).

Reprezentanții E.ON România precizează că valoarea cantităților de energie primite de beneficiari urmează să fie scăzută din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *