Acasă » Electricitate » Dragoș Bărbulescu se alătură echipei CEZ România

Dragoș Bărbulescu se alătură echipei CEZ România

4 martie 2022
Distribuţie
Energynomics

Începând cu luna martie 2022, Dragoș Bărbulescu ocupă poziția de CFO și Membru al Directoratului în cadrul CEZ România. În ultimii 14 ani, el a ocupat poziții de management de vârf în sectorul energetic românesc și are o experiență solidă în dezvoltarea activităților din distribuția, furnizarea și serviciile de energie electrică și gaze naturale.

„Cooptarea lui Dragoș Bărbulescu în echipa CEZ România este unul dintre pașii pe care îi facem pentru consolidarea poziției noastre în piață și pentru susținerea procesului de transformare prin care trecem, la fel ca și întregul sector. Misiunea sa este cu atât mai importantă în această perioadă marcată de provocări fără precedent la nivelul sectorului energetic, dar și la nivel geopolitic. Sunt sigur că, alături de echipa existentă de experți și specialiști valoroși, Dragoș va continua să dezvolte proiecte curajoase și să transforme provocările în oportunități”, a declarat Ondrej Safar, Country Manager, CEZ România.

Începând cu luna martie, Dragoș Bărbulescu va coordona operațiunile financiare, de controlling, trezorerie, finanțare corporativă și raportare a rezultatelor financiare, în calitate de CFO al CEZ România. Ca Membru al Directoratului, el va contribui activ la toate proiectele și deciziile strategice din cadrul companiei.

Cu o bogată experiență în sectorul economic local, Dragoș a ocupat în ultimii ani poziții de management de vârf, cu realizări remarcabile. Aria sa de expertiză se extinde în dezvoltarea activităților din aria de distribuție, furnizare energie electrică și gaze naturale, soluții pentru clienți, domeniul financiar, servicii suport, domeniul FMCG (bunuri și produse de larg consum) și consultanță.

Echipa CEZ România îi urează bun venit noului membru al Directoratului și îi dorește mult succes în atingerea obiectivelor Grupului.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.