Acasă » Interes general » Daniel Tudose, director general al TMK Hydroenergy Power

Daniel Tudose, director general al TMK Hydroenergy Power

8 februarie 2017
Dezvoltare profesională
energynomics

Începând cu luna februarie 2017, Daniel Tudose va conduce activitatea TMK Hydroenergy Power, companie din Grupul CEZ România. Acesta va prelua responsabilitatea de dezvoltare a companiei ce deține cele 4 microhidrocentrale din Grebla, Crainicel I, Crainicel II și Breazova, precum și amenajările hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug și Secu, îndrumând-o într-o nouă etapă de consolidare a activității sale, potrivit unui comunicat transmis de CEZ.

Daniel Tudose a absolvit Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Energetică, și s-a dezvoltat profesional pe parcursul a 25 de ani în cadrul RENEL, Electrica Oltenia și CEZ Distribuție (Distribuție Oltenia), ocupând de-a lungul timpului funcții de Inginer, Adjunct Șef Centru Mt/Jt și Șef Centru Mt/Jt.

Grupul CEZ în România a cumpărat în decembrie 2010, 100% din acțiunile companiei TMK Hydroenergy Power SRL și a investit în reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Reșița în scopul creșterii eficienței, capacitatea de producție ridicându-se de la 18 la circa 22 MW după finalizarea procesului de modernizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *