Acasă » Petrol și Gaze » Dan Dragoș Drăgan, noul președinte al Consiliului de Administrație al Romgaz

Dan Dragoș Drăgan, noul președinte al Consiliului de Administrație al Romgaz

20 martie 2021
Petrol și Gaze
Energynomics

Bogdan Tudorache

Acționarii Romgaz au decis numirea lui Dan Dragoș Drăgan în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al companiei, se arată într-un anunț prezentat Bursei de Valori.

”ROMGAZ S.A. informează acționarii și investitorii cu privire la faptul că, în urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acționarilor nr. 1/11.03.2021, prin care au fost aleși membrii provizorii ai Consiliului de Administrație al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., Consiliul de Administrație, întrunit în ședința din data de 17 martie 2021, a decis alegerea domnului Dan Dragoș Drăgan în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație”, se arată în raportul companiei.

În aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație, din care fac parte Sorici Gheorghe Silvian, Jude Marius Aristotel, Simescu Nicolae Bogdan, Stan Olteanu Manuela Petronela, Balazs Botond și Niculescu George.

Din păcate, toate mandatele sunt provizorii.

Compania a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 4,07 miliarde lei, în scădere cu 19%, în condiţiile unei diminuări cu 10% a cantităţi vândute de gaze naturale, dar a înregistrat un profit în creștere cu 15%.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *