Acasă » Interes general » Dacia opreşte producţia, anticipează că activitatea va fi reluată rapid; Ford ia măsuri similare

Dacia opreşte producţia, anticipează că activitatea va fi reluată rapid; Ford ia măsuri similare

19 martie 2020
Interes general
energynomics

Grupul Renault România a comunicat, miercuri, că activitatea de producţie de la uzinele din Mioveni va fi întreruptă, începând de joi, 19 martie, până în data de 5 aprilie, în contextul propagării virusului COVID-19 la nivel global.

„Compania anticipează că activitatea comercială va fi reluată rapid după încheierea crizei sanitare. La momentul respectiv vor fi implementate măsuri corespunzătoare, în acord cu partenerii sociali, ceea ce va permite companiei să răspundă cererii comerciale”, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

În comunicat se precizează că angajaţii şi partenerii de afaceri vor fi informaţi despre activităţile Groupe Renault România şi despre reînceperea producţiei prin intermediul canalelor de comunicare ale companiei.
Și Ford Craiova a anunțat că oprește temporar producția, ca urmare a deciziei Ford Europa de a suspenda activitatea la principalele sale fabrici, începând din 19 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *