Acasă » Regenerabile » Cristian Dragomir devine CEO al WALDEVAR Energy

Cristian Dragomir devine CEO al WALDEVAR Energy

6 iunie 2024
Agrovoltaic
energynomics

WALDEVAR Energy, unul dintre antreprenorii generali EPC de top în industria energiei regenerabile, specializat în dezvoltarea de proiecte fotovoltaice de mari dimensiuni, a anunțat numirea lui Cristian Dragomir în funcția de Chief Executive Officer (CEO). Cristian Dragomir se va concentra pe consolidarea poziției de lider a companiei pe piața energetică și pe extinderea portofoliului de produse si soluții dedicate industriei.

Cu peste 455 MW de proiecte în curs de desfășurare în România și Germania, WALDEVAR Energy se mândrește cu capacitatea sa de a realiza rapid și eficient proiecte complexe. Echipa de peste 600 de specialiști și flota proprie de peste 200 de utilaje dedicate permit WALDEVAR Energy să ofere soluții integrate la cheie, de la proiectare și studii specializate, la construcții civile, instalarea structurilor și sistemelor tracker, până la testare, punere în funcțiune, operare și mentenanță.

Cristian Dragomir are deja o carieră solidă în conducerea și dezvoltarea afacerilor internaționale. Înainte de a prelua această nouă funcție, Cristian a ocupat rolul de PMO (Project Management Officer) la WALDEVAR Energy, unde a demonstrat abilități excepționale în gestionarea resurselor și implementarea de strategii de succes.

„Sunt onorat să preiau rolul de CEO al WALDEVAR Energy și să contribuim împreună la realizarea obiectivelor strategice și ambițioase deopotrivă, într-un moment in care industria energetică se află in plin proces de transformare. Consider că WALDEVAR Energy este astăzi perfect structurată pentru a juca un rol esențial si decisiv în tranziția către surse de energie mai curate și mai sustenabile, alături de întregul lanț de valoare creat”, spune noul CEO.

Cu peste 13 ani de experiență ca Project Portfolio Manager în livrarea proiectelor din domeniul energiei regenerabile, stațiilor electrice, automatizărilor industriale si eficientei energetice, Cristian a demonstrat capacitatea de a conecta echipele pentru a aduce rezultate deosebite.

În calitate de profesionist în inginerie, a condus echipe multifuncționale pentru a asigura livrarea eficientă a proiectelor și inițiativelor prin tehnici avansate de management. Cristian este dedicat menținerii unei reputații construite pe performanță, calitate și etică.

 

Lider în furnizarea de soluții energetice inovatoare și durabile, compania WALDEVAR Energy deține certificările ANRE II, III, IV A/B necesare proiectării si execuției stațiilor de conexiune pentru orice nivel de tensiune standardizat, ceea ce îi permite să asigure conectarea la rețeaua electrică a proiectelor în care se implică.

Pentru mai multe informații despre proiectele WALDEVAR Energy, vizitați www.waldevar.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *