Acasă » Interes general » Dezvoltare profesională » Creșteți vizibilitatea proiectelor românești printr-o contribuție editorială la un număr special al revistei Energies

Creșteți vizibilitatea proiectelor românești printr-o contribuție editorială la un număr special al revistei Energies

Gabriel Avăcăriței

Revista Energies, cu un factor de impact 2,702 si un indice de citare Scopus de 3,8, pregătește un număr special pe tema Termodinamică și Digitalizare pentru Energie Durabilă. În calitate de editor invitat, alături de Prof. Dr. Enrico Sciubba, Prof. Eden Mamut, dr. Ing., directorul Institutului pentru nanotehnologii și surse alternative de energie, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, vă invită să fiți parte din acest proiect.

Adresez rugămintea celor interesați să ia legătura cu mine și să folosim această oportunitate pentru a crește vizibilitatea proiectelor românești și a sectorului energetic din țara noastră”, ne-a transmis Eden Mamut.

Pentru detalii suplimentare vizitați pagina dedicată acestui apel AICI. Termenul limită pentru transmiterea lucrărilor este 1 iulie 2021.

Prof. Dr. Enrico Sciubba, Departamentul de inginerie industrială și civilă, Universitatea Niccolò Cusano, Roma, Italia – enrico.sciubba@unicusano.it

Prof. Dr. Eden Mamut, Departamentul de inginerie marină și energetică, Universitatea Ovidius din Constanța, România – emamut@univ-ovidius.ro

Numărul special vine ca o continuare a Conferinței internaționale privind „Abordările bazate pe date științifice în materie de luare a deciziilor pentru punerea în aplicare a obiectivelor de dezvoltare durabilă în regiunea Mării Negre”, care a avut loc pe 24 martie 2021.

Multe dintre prezentările expuse au contribuit la identificarea în detaliu a decalajului amplu dintre pozițiile oamenilor de știință și cele ale factorilor de decizie în abordarea aspectelor legate de durabilitate.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *