Acasă » Interes general » COP26 – Inițiative Climatice Formula E de la ABB

COP26 – Inițiative Climatice Formula E de la ABB

9 noiembrie 2021
ESG
energynomics

În cadrul celei de-a 26-a Conferințe UN Climate Change Conference of the Parties (COP26) de la Glasgow, Marea Britanie, ABB a anunțat Inițiativele Climatice ABB Formula E, care vor sublinia angajamentul liderului global de tehnologie de a evidenția mai mult profilul problemelor legate de schimbările climatice.

ABB este partenerul titular al Campionatului Mondial de Formula E ABB FIA – prima serie internațională de curse monoposturi complet electrică din lume. Împreună cu Formula E, compania caută în mod continuu noi modalități de a stimula implicarea în toate subiectele de sustenabilitate prin intermediul campionatului și de a maximiza impactul pozitiv asupra orașelor și țărilor în care au loc cursele. Acest lucru a condus la dezvoltarea Inițiativelor Climatice, concentrate pe trei piloni: Tehnologii inovatoare; Progres social, Diversitate și incluziune; Susținând schimbarea. Inițiativele vor fi discutate miercuri într-o sesiune a panelului COP26 cu Chief Communications and Sustainability Officer al ABB Theodor Swedjemark, CEO Formula E, Jamie Reigle, și pilotul ROKiT Venturi Racing, Lucas di Grassi.

Pe baza acestor piloni, activitățile vor fi întreprinse în conexiune cu cursele ABB Formula E în centrele orașelor din întreaga lume. Parteneriatul ABB actual cu FIA Girls on Track va reprezenta baza pentru a acredita femeile și pentru a promova egalitatea de gen într-un mod inovator, antrenant și pozitiv. De asemenea, va veni in sprijinul tranziției către o energie curată prin educație, conștientizare, formare și voluntariat prin organizarea de evenimente în școli și comunități. Implicarea globală și locală va fi, de asemenea, bazată pe programe specifice de afaceri publice acolo unde se vor desfășura cursele.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.