Acasă » Petrol și Gaze » Concurența analizează preluarea de către Rompetrol Downstream a nouă benzinării operate de Comision Trade

Concurența analizează preluarea de către Rompetrol Downstream a nouă benzinării operate de Comision Trade

2 septembrie 2020
Furnizare
Energynomics

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Rompetrol Downstream SRL intenționează să preia dreptul de folosinţă asupra a nouă staţii de distribuţie carburanţi aparţinȃnd grupului Comision Trade, a anunțat autoritatea.

Cele nouă stații de distribuție a carburanților sunt situate în Agigea, Brăila, Focșani, Mangalia, Brașov, Zărnești, Caracal, Caraș-Severin și Târgu Jiu.

Activitățile Grupului KMG International, din care face parte Rompetrol Downstream SRL, se concentrează, în principal, pe sectoarele de rafinare, retail, marketing și trading, cu operațiuni suplimentare în sectorul de explorare și producție și în zona de servicii petroliere industriale pentru terți (servicii la sondă, servicii industriale, foraje), oferind, în același timp, consultanță de management și consultanță de afaceri ca o componentă de suport a celorlalte operațiuni.

Grupul Comision Trade este activ în mai multe domenii, precum: vânzări angro, transport rutier intern și internațional, distribuție de carburanți în benzinării. Comision Trade este partener Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de stații în sistem de franciză Rompetrol.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *