Energy Holding

Sector

Electricitate

Definitoriu

Compania Energy Holding este unul dintre cei mai importanţi furnizori de energie electrică din România şi un trader de renume în regiunea Europei de Sud-Est.

Pe scurt

Oameni cheie

Costin Radu Alexandrescu - Presedinte

Descriere

În prezent, compania urmăreşte să îşi consolideze poziţia de lider pe piaţa internă şi, totodată, să se extindă pe plan internaţional. Stabilitatea pe termen lung a companiei va fi asigurată printr-o strategie de dezvoltare integrată, care prevede construirea unei baze proprii de capacităţi de producere a energiei electrice.
Compania ofera soluţii de furnizare a energiei electrice care aduc valoare adăugată clienţilor sai, incluzând: livrare de energie electrică, facturare consolidată pentru electricitate şi serviciile conexe - măsurarea energiei, analize şi audituri de consum, studii pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice, proiecte de alimentare cu energie, asistenţă pentru înţelegerea mecanismelor şi reglementărilor pieţei.
Strategiile, procedurile şi practicile de afaceri sunt îndreptate către: servicii excelente dedicate clienţilor, eficientizarea costurilor şi siguranţa ridicată a livrărilor.

Contact

Str. Paris nr. 24, Sect. 1 Bucuresti
021.205.38.38
Disclaimer