COMPCONTROL ING.

Sector

Electricitate

Definitoriu

COMPCONTROL ING. este una dintre cele mai importante companii NDT din România, ce ofera servicii de consultanta de inginerie, de testare, precum și de control de înaltă calitate.

Pe scurt

Cifra de afaceri: 1,17 mil. lei
Profit net: 0,02 mil. lei
Angajaţi: 24

Oameni cheie

Presedinte - Luiza Vladu

Descriere

COMPCONTROL ING. este o companie privata, infiintata in 1997. De atunci, COMPCONTROL ING. a devenit una dintre cele mai importante companii NDT din România, oferind servicii de consultanta de inginerie, de testare, precum și de control de înaltă calitate.

Începând cu anul 1998, COMPCONTROL ING. a efectuat examinări nedistructive la CNE Cernavodă Unitatea 1 și după 2007, la Unitatea 2, în mod regulat și în timpul penelor. O echipă de peste 50 de specialiști efectuează servicii non-distructive.

Compania a efectuat, de asemenea, NDE pentru mai mulți clienți din industria petrochimică, industria aerospațială, hidrocentrale, termocentrale, masini grele și industrie componente.
Noi încercăm constant să depășim așteptările clienților noștri prin oferirea de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive în condiții de siguranță și în timp util.

Contact

Bucureşti Sediul Central Adresa: str. Irimicului, nr.3, bl.3, ap.38, Bucureşti, România Birou Cernavodă Adresa: str. 9 Mai, nr.11, ap.2, Cernavoda, România Laborator NDE Adresa: str. Standului, nr.2A, Ploiesti, România
Telefon/Fax: +40 213178878 Mobil: +40728102100
Disclaimer