Acasă » Regenerabile » CISOLAR 2023: Punem în lumină viitorul energiei solare în Europa Centrală și de Est

CISOLAR 2023: Punem în lumină viitorul energiei solare în Europa Centrală și de Est

30 august 2023
Evenimente externe
energynomics

CISOLAR, a 11-a ediție a Conferinței și Târgului Comercial pentru Energie Solară din Europa Centrală și de Est, are plăcerea de a anunța viitorul său eveniment programat în perioada 30-31 octombrie 2023, la București, în România. Date fiind schimbările recente în paradigma energetică europeană, CISOLAR 2023 își propune să exploreze schimbările fundamentale din peisajul energetic al regiunii și noile oportunități de afaceri care apar pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Est.

IBES 2023, a 2-a Conferință și Expoziție din Europa Centrală și de Est privind soluțiile de stocare a energiei, va face parte din programul de lucru CISOLAR 2023.

Cu peste 250 de delegați așteptați din peste 20 de țări, CISOLAR 2023 reprezintă o oportunitate excelentă de a crea relații cu lideri din industrie și de a demara discuții pe teme inovatoare care vor contribui semnificativ la industria energetică europeană a viitorului. Peste 40 de companii vor participa la Târgul CISOLAR 2023.

România a fost aleasă ca țară gazdă pentru CISOLAR 2023 datorită planurilor sale ambițioase de a dezvolta noi capacități de energie solară de aproape 6 GW în următorii șapte ani. În plus, piața de energie solară din România este așteptat să crească într-un ritm anual (CAGR) de peste 9% din 2023 până în 2027. O dezvoltare similară rapidă a energiei solare este anticipată în alte țări din regiunea ECE.

„Suntem încântați să reunim părțile interesate cheie din Polonia, Ungaria, România, Țările Baltice, Cehia, Slovacia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Balcani”, afirmă membrii comitetului de organizare al CISOLAR. „Evenimentul servește ca o platformă crucială pentru promovarea parteneriatelor între contractorii EPC, dezvoltatorii, companiile de utilități, investitorii și furnizorii de tehnologie, stimulând accelerarea implementării energiei solare în regiune”.

CISOLAR 2023 va prezenta cele mai recente tendințe și tehnologii din industria energiei solare, cu un accent special pe piețele emergente din Europa. Conferința va include vorbitori experți, discuții și prezentări, oferind perspective de piață neprețuite și facilitând schimbul de cunoștințe între participanți.

Târgul va oferi o prezentare cuprinzătoare a celor mai noi produse, tehnologii și servicii solare. Expozanții de la companii și organizații de top își vor prezenta soluțiile inovatoare, oferind o platformă unică pentru crearea de parteneriate și oportunități de afaceri în sectorul energiei solare.

Pe lângă conferință și expoziție, CISOLAR 2023 va găzdui prestigioasele premii CISOLAR, recunoscând și onorând cele mai inovatoare și inovatoare proiecte, produse, soluții și startup-uri din industria energiei solare.

Evenimentul prezintă, de asemenea, o oportunitate pentru expozanți de a debloca potențialul piețelor emergente europene prin conectarea cu factori de decizie și cumpărători influenți, generând clienți potențiali valoroși și încheind tranzacții profitabile. Cu o audiență calificată de pe piețele europene în creștere rapidă, participanții pot declanșa creșterea afacerilor și pot rămâne în fruntea peisajului în evoluție a energiei solare și de stocare a energiei din Europa.

CISOLAR 2023 invită profesioniști, directori, cercetători, investitori și factori de decizie implicați în industria energiei solare să profite de oportunitatea de a inspira și de a fi inspirat prin activități de socializare, să obțină informații despre piață și să contribuie la schimbarea durabilă în sectorul energetic european.

Pentru mai multe informații despre CISOLAR 2023, oportunități de expunere și înregistrare, puteți vizita site-ul oficial la www.cisolar.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *