Acasă » Petrol și Gaze » Explorare și producție » Dafora va fora pentru Chevron puțurile de explorare din județul Vaslui, într-un contract de 10 milioane de dolari

Dafora va fora pentru Chevron puțurile de explorare din județul Vaslui, într-un contract de 10 milioane de dolari

energynomics

Compania americană Chevron a semnat cu Dafora, liderul pieței de foraj din România, un contract pe o perioadă de patru ani, cu o valoare estimată la 10,38 milioane de dolari pentru servicii de foraj on-shore în zona de est a Bârladului, cu începere din această toamnă. Contractul presupune forarea puțurilor de explorare ce fac parte din programul de explorare al Chevron.

Compania americană a obţinut, în 11 iulie, acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj şi explorarea gazelor de şist în trei zone din judeţul Vaslui. Compania intenţionează să înceapă în a doua jumătate a acestui an forarea unui puţ de explorare a gazelor de şist în judeţul Vaslui, şi va iniţia studii seismice și pentru cele trei perimetre din judeţul Constanţa, unde mai deține concesiuni.

În comunicatul remis Burse de Valori București, Dafora anunță că semnarea de noi contracte cu operatori străini este rezultatul strategiei companiei și al profesionalismului angajaților săi. Conexiunea dintre strategia de afaceri pe termen lung și abilitățile companiei de a se adapta constant la mișcările pieței demonstrează poziția avantajoasă pe care Dafora o are în industrie. Dafora execută servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale şi ape geotermale, lucrări de probe producţie şi workover, dar şi servicii de mentenanţă şi transport pentru echipamentele de foraj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *