Acasă » Termo » Căldură accesibilă, eficientă și durabilă prin cogenerare (14 mai, București)

Căldură accesibilă, eficientă și durabilă prin cogenerare (14 mai, București)

24 aprilie 2019
Cogenerare
energynomics

Cogen Europe, Cogen România și Ecovis Ciurtin & Associates organizează în parteneriat conferința internațională „Căldură accesibilă, eficientă și durabilă prin cogenerare: Perspective europene și lecții învățate”. Evenimentul va avea loc în București, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pe data de 14 mai 2019, începând cu ora 09:00.

În cadrul conferinței vor fi expuse experiența și perspectivele europene în domeniul energetic precum și soluții moderne și novatoare pentru încălzirea populației din Europa și România.

În exclusivitate se va prezenta „Documentul de poziție privind impactul costului emisiilor de CO2 asupra piețelor de energie termică” elaborat de Ecovis Ciurtin & Associates pentru Cogen România, în interesul autorităților centrale, locale și al cetățenilor.

Evenimentul se axează pe subiectele cheie ale agendei Președinției UE și a Președinției Române, cum ar fi viitorul sistem energetic european, inovarea rețelelor energetice, decarbonizarea sectorului energetic și asigurarea tranziției către o economie cu emisii reduse de carbon.

Obiectivul principal al conferinței îl reprezintă alinierea României cu obiectivele strategice ale UE privind securitatea aprovizionării cu energie a cetățenilor din statele membre, la prețuri accesibile și competitive, în limite controlabile ale poluării, cu beneficii sociale și de sănătate.

La eveniment au confirmat prezența reprezentanți ai Guvernului României, Ministerului Energiei, MDRAP, Ministerului Mediului, ANRE, Consiliului Concurenței, oficiali din Comisia Europeană – DG Energie, invitați de către Cogen Europe, și principalii reprezentanți din industria energetică românească.

Detalii la Cristina Damian, Chief Marketing Officer ECOVIS CIURTIN & Associates, mobil: 0725256651, mail: c.damian@ciurtin.

Un comentariu la „Căldură accesibilă, eficientă și durabilă prin cogenerare (14 mai, București)”

  1. Reprezentatii importanti care au confirmat prezenta, nu le e rusine ca suntem singura tara din UE unde cogenerarea este in insolventa/faliment.Sigur nu va avea nimeni curaj ,sa le spuna adevarul in fata, sa nu-i supere, ca vin alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *