Acasă » Petrol și Gaze » Bulgartransgaz: Procedura de alocare de capacitate va avea loc pe 6 martie

Bulgartransgaz: Procedura de alocare de capacitate va avea loc pe 6 martie

21 februarie 2017
Petrol și Gaze
energynomics

Bulgartransgaz a subliniat că oferă capacitatea anuală pentru pachetul IP Kulata / Sidirokastro în direcția de curgere inversă, pentru punctele de transfer între cele două rețele, pe 6 martie.

Astfel, Bulgartransgaz EAD va organiza o procedură de alocare a produselor de capacitate anuală pentru 2017-2018 pe Platforma de Rezervare Regională (RBP), în conformitate cu calendarul ENTSOG pentru licitații standard, pe data de la 06.03.2017, ora locală 10:00, conform publics.bg.

În cazul în operatorii de rețea din statele membre vecine din UE anunță că au produse de capacitate incluse integrată, și compnaia bulgară va trebui să supun aceste transferuri unei proceduri de capacitate integrată atunci când este anunțată o licitație pe platformă. Atunci când cumpără capacitatea, utilizatorul platformei va primi atât capacitate de intrare, cât și și de ieșire, la ambele părți ale punctelor de interconectare.

În prezent, nu a fost avută în vedere nici o vânzare cu operatorul român, din cauza lipsei unui punct virtual de tranzacționare în rețelele din România, mai precizează sursa citată.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *