Acasă » Interes general » Bulgaria și-a îndeplinit în proporție de 87,6% obiectivul național de economisire a energiei

Bulgaria și-a îndeplinit în proporție de 87,6% obiectivul național de economisire a energiei

24 iulie 2020
Interes general
Energynomics

Ca urmare a implementării măsurilor de economisire a energiei în toate sectoarele economiei, precum și contribuția tuturor contribuabililor, pentru perioada 2014-2019, în Bulgaria s-au economisit 7.295,2 GWh de energie.

Astfel, țara și-a îndeplinit 87,6% din obiectivul național de economisire a energiei până în 2020. Acest lucru este consemnat în raportul anual privind implementarea în 2019 a Planului național de acțiune pentru eficiența energetică 2014-2020, aprobat de Consiliul de Miniștri joi, potrivit Novinite.com.

Raportul conține informații statistice de bază, analize privind starea și tendințele eficienței energetice la nivel național în 2018 – ultimul an pentru care există statistici oficiale.

Sunt luate în considerare sectoarele individuale ale economiei, care reflectă schimbările principalilor indicatori – valoarea adăugată brută, consumul de energie și intensitatea energetică. Raportul anual analizează punerea în aplicare a obiectivelor individuale de economisire de energie ale proprietarilor de clădiri și sisteme industriale, precum și punerea în aplicare a măsurilor de creștere a eficienței energetice de către traderii de energie.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *