Acasă » Electricitate » Autonom caută să intre pe noi piețe și să integreze AI în relația cu clienții

Autonom caută să intre pe noi piețe și să integreze AI în relația cu clienții

5 iunie 2024
Digitalizare
energynomics

Autonom Group analizează piețele externe, inclusiv din China și SUA, pentru a dezvolta un model propriu de introducere a inteligenței artificiale (AI) în relația cu clienții și furnizorii, a declarat Valentin Coca, Director Național de Vânzări, cu ocazia conferinței DigitALL 2024, organizate de Energynomics.

„Filosofia noastră de bază este să învățăm și învățăm de la clienții noștri și testăm tot timpul lucruri noi. Mobilitatea electrică este parte din viitor și aici vorbim de sustenabilitate. În România, gradul de utilizare a stațiilor electrice este de 15%”, a afirmat el.

Grupul Autonom, o afacere de familie, a construit un ecosistem axat pe mobilitate și sustenabilitate, învățând continuu de la clienți și testând noi soluții.

Autonom este prezent în România și Ungaria, dar are planuri de extindere și în alte state.

Ca furnizor integrat de soluții de mobilitate, pentru companii și persoane fizice, Autonom este unul dintre pionierii pieței de mobilitate electrică din România. Compania a lansat servicii precum Business Green sau ride hailing Blue, a obținut un credit consistent din partea Băncii Europene de Investiții pentru a cumpăra 895 de vehicule electrice și hibride și a anunțat achiziționarea a 200 de mașini electrice. Toate acestea, pentru reducerea emisiilor, poluării și a zgomotului generat de mașinile oferite spre închiriere, în cadrul unei strategii de sustenabilitate adoptată deja din 2021.

Înființat în 2006, grupul Autonom a înregistrat o creștere anuală de două cifre, atingând o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de euro în 2021. În ultimii 5 ani, Autonom a investit în 11 companii din diverse sectoare precum financiar, asigurări, tehnologie și mobilitate.

Conferința DigitALL 2024 a fost organizată de Energynomics, în parteneriat cu reputate organizații precum CIO Council și cu susținerea partenerilor noștri: Corning, Datacor, Eaton Electric, EnergoBit, Enevo Group, Procesio, Siemens, Sixt, Vertiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *