RWEA – Asociația Română pentru Energie Eoliană

Sector

Regenerabile

Obiective

RWEA, Asociația română pentru energie eoliană are misiunea de a sprijini şi promova energia eoliană în toate modurile disponibile permise de lege. În prezent, pe piață sunt 75 de parcuri eoliene în funcțiune și 1200 de turbine instalate.

Oameni cheie

Nicolae Olariu - Președinte
Ionel David - Manager de relații publice

Descriere

Asociatia Romana pentru Energie Eoliana sau “RWEA” (Romanian Wind Energy Association) a fost infiintata in 2008 si este inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti sub nr. 73/8.08.2008.
RWEA este o asociaţie profesională care funcţionează ca o organizaţie non-guvernamentală şi care a fost fondată în Bucureşti, România, în conformitate cu legea română. Asociatia este o entitate voluntară de participanți din industria energiei eoliene din România. Aceasta exista pentru a promova rolul cuvenit al energiei eoliene în mixul energetic din Romania și, în consecință, pentru a promova o energie curată, sigură și eficientă pentru România.
Membrii RWEA preiau din problemele cu care se confrunta membrii în activitatea lor în ceea ce privește reglementările autorităților privind activitatea prestată de membri și organizează întâlniri cu autoritățile încercând să rezolve aceste probleme.

Contact

Strada C.A. Rosetti, Nr 17, Etaj 2, Birou 216, Sector 2, 20011, Bucuresti, Romania
Disclaimer