Acasă » Electricitate » Ariston Thermo România a donat 400 de boilere pentru acces facil la apă caldă pentru 32.000 de copii și vârstnici

Ariston Thermo România a donat 400 de boilere pentru acces facil la apă caldă pentru 32.000 de copii și vârstnici

26 noiembrie 2018
Consumatori
energynomics

Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice, a donat în această toamnă peste 400 de boilere către 250 de instituții din 32 de județe, oferind astfel acces la apă caldă pentru cca. 32.000 de români. Această inițiativă vine în contextul desfășurării pe plan global a campaniei Ariston Comfort Challenge, prin care compania își propune să ducă confortul chiar și în locurile în care acesta pare imposibil de atins.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de companie, cele 413 de boilere donate au fost distribuite în 32 județe. Compania a considerat că cea mai pronunțată necesitate a fost Arad, Giurgiu, Dâmbovița, Vrancea, Brăila, Maramureș, Călărași și Tulcea, în ultimele două județe fiind identificate cele mai multe unități fără acces la apă caldă.

„Ne-am propus să acoperim nevoia de apă caldă resimțită în prea multe instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre de recuperare medicală, neechipate corespunzător cu sisteme de încălzire a apei, pe care le-am identificat cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, la nivel național”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România. „Sperăm ca inițiativa noastră să fie doar primul pas în demararea unor acțiuni de sprijinire a celor care nu beneficiază de utilitățile de bază ale confortului zilnic”, a adăugat Drăguleanu.

Acțiunea companiei pe plan local face parte dintr-o campanie derulată de Ariston la nivel global – Ariston Comfort Challenge – prin care compania și-a propus să ducă confortul chiar și acolo unde acesta pare greu de atins, iar prima misiune Ariston în acest sens a avut loc în Groenlanda, în insula Disko. În ciuda condițiilor meteorologice severe, compania și-a asumat livrarea tuturor materialelor necesare și construirea, pe un teren cu diverse adversități, unei case modulare inovatoare și călduroase, denumită Ariston Comfort Zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *