Acasă » Electricitate » ANRE a demarat o investigaţie la Transelectrica privind cauzele penei de curent de marţi din Capitală

ANRE a demarat o investigaţie la Transelectrica privind cauzele penei de curent de marţi din Capitală

13 ianuarie 2021
Electricitate
Energynomics

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a demarat o investigaţie la Transelectrica pentru a stabili cauzele care au dus la avaria de marţi din staţia de transformare Fundeni, ceea ce a determinat o pană de curent în sectorul 2 al Capitalei, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii ANRE.

„Vom investiga cauzele care au dus la această avarie în staţia Fundeni a Transelectrica, în urma căreia un număr semnificativ de consumatori au rămas fără alimentarea cu energie. Vom analiza care au fost indicatorii de performanţă care nu au fost respectaţi şi vom aplica amenzi dacă va fi cazul”, au spus aceştia.

Potrivit acestora, există consumatori care nici la orele după-amiezii de marţi nu fuseseră realimentaţi.

Reprezentanţii ANRE au mai spus că întreaga staţie Fundeni a fost afectată, însă nu au putut preciza cu exactitate numărul bucureştenilor care au rămas fără curent. Contactaţi de Agerpres, reprezentanţii Transelectrica au precizat că îşi menţin poziţia potrivit căreia toţi consumatorii au fost realimentaţi încă de dimineaţă de la ora 11:40.

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în sectorul 2 al Capitalei, marţi dimineaţa, în urma unui incident petrecut la staţia de transformare Fundeni

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.