Acasă » Interes general » Angajații KMG International au plantat 2.200 de copaci

Angajații KMG International au plantat 2.200 de copaci

11 aprilie 2016
Interes general
energynomics

150 de angajați ai KMG International au plantat 2.200 de copaci din speciile salcie și sălcioară, în comuna Corbu, județul Constanța, anunță un comunicat al companiei petroliere. Angajații implicați în acțiune lucrează în București și la rafinăria din Năvodari.

“Este responsabilitatea companiei şi a angajaţilor de a proteja mediul și de a transmite către generațiile viitoare o cultură a protecției mediului, cu respectarea celor trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: economică, ecologică și socială. Acordăm o atenție deosebită zonelor din vecinătatea platformei Petromidia, situate în aproprierea Mării Negre, a lacului Siutghiol, a biosferei Deltei Dunării şi a ecosistemului aferent canalului Midia, precum şi a localităţilor Năvodari, Corbu şi Constanţa.

Scopul nostru este de a ne desfășura activitatea în conformitate cu cele mai înalte standarde și de a ne aduce în mod constant contribuția la conservarea mediului și dezvoltarea comunităților locale prin acțiuni responsabile”, a declarat Yedil Utekov, director general Rompetrol Rafinare.

Speciile de pom plantate au fost recomandate de autoritățile de mediu, în funcție de caracteristicile solului și clima Dobrogei, informează compania. Alături de proiectele de mediu derulate în anii recenți, KMG International a înființat și primul centru de reabilitare respiratorie în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, a reabilitat și dotat cabinetul stomatologic care deservește unităţile şcolare din oraşul Năvodari, și a realizat un sistem de iluminat în cadrul Școlii Grigore Moisil tot din Năvodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *