Acasă » Interes general » AFM publică noi liste cu aprobările de finanțare

AFM publică noi liste cu aprobările de finanțare

24 mai 2022
Interes general
energynomics

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), Programul privind efectuarea de lucrări destinate creșterii eficienței energetice în locuințe unifamiliale (Casa Eficientă Energetic), Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public (Iluminat Public) și Programul privind ecologizarea zonelor afectate de deșeuri („Curățăm România”) ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 19 mai 2022, a aunțat instituția, pe site-ul propriu.

În această etapă, în cadrul Programului Rabla au fost acceptate 217 dosare pentru 379 autovehicule și 3 motociclete. De asemenea, au fost publicate 8 contestații pentru 17 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 11 dosare acceptate pentru 13 autovehicule electrice, dintre care 10 pur electrice și 3 hibrid plug-in. De asemenea, au fost publicate 6 contestații pentru 2 ecotichete electrice hibride și 7 ecotichete pentru pur electrice.

AFM a mai publicat o nouă listă conținând 23 dosare aprobate în valoare de 1.169.481,13 lei în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic.

Totodată, AFM a mai aprobat 1 dosar de finanțare cu o valoare de 756.201,03 lei pentru Programul Iluminat Public.

Deasemenea, au fost aprobate 210 dosare de finanțare, în valoare de 1.995.712,34 lei în cadrul Programului ”Curățăm România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.