Acasă » Electricitate » ABB România a oferit experiențe reale de curse ABB Formula E la Midsommar în București

ABB România a oferit experiențe reale de curse ABB Formula E la Midsommar în București

12 iunie 2023
Electricitate
energynomics

ABB România a participat în calitate de Partener la Midsommar – un eveniment unic găzduit de Ambasada Suediei la Roaba de Cultură, în Parcul istoric Herăstrău din București

Prezența ABB la Midsommar a reprezentat o oportunitate perfectă pentru companie de a împărtăși mai multe cunoștințe despre produsele sale, cu accent pe soluții pentru acasă, cum ar fi stația de încărcare AC Wallbox și de a le prezenta mai îndeaproape publicului.

Principala atracție a standului ABB a fost reprezentată de cele două simulatoare ABB Formula E, unde oamenii de toate vârstele au putut experimenta curse virtuale, în perioada 10-11 iunie 2023. Participanții au avut astfel ocazia să se afle la volanul unui simulator de curse de Formula E și să experimenteze cursa ca și cum ar fi adevărată.

ABB este partenerul titular al Campionatului Mondial ABB FIA Formula E, aducând fiorul curselor electrice cât mai multor oameni, pe circuitele din centrul orașelor din întreaga lume. Dar mai mult decât atât, parteneriatul prezintă cele mai avansate tehnologii în domeniul mobilității electrice din lume, care ajută ABB să promoveze progresul către un viitor mai durabil. Pentru sezonul 9 al campionatului, ABB și-a asumat și rolul de partener oficial pentru încărcare, prin care ABB Race Charger oferă energie tuturor celor 11 echipe.

ABB este lider de tehnologie în domeniul electrificării și automatizării, aducându-si propriul aport pentru un viitor mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere al resurselor. Soluțiile companiei conectează know-how-ul din domeniul ingineriei și software-ul pentru a optimiza modul în care lucrurile sunt fabricate, manipulate, alimentate și gestionate. Având la bază cei peste 130 de ani de excelență, cei aproximativ 105.000 de angajați ai ABB sunt dedicați în impulsionarea inovațiilor care accelerează transformarea industrială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *