Acasă » Termo » Minerit » Energy Breakfast Club (5 februarie): Privatizările anului 2014

Energy Breakfast Club (5 februarie): Privatizările anului 2014

22 ianuarie 2014
Electricitate
Gabriel Avăcăriței

Profesioniștii din industria energetică românească au de-acum la dispoziție un club numai pentru ei!

De la începutul lunii februarie, energynomics.ro lansează proiectul Energy Breakfast Club, o serie de întâlniri de informare și socializare, unde vor fi analizate cele mai disputate teme ale sectorului, în atmosfera caldă și sofisticată a Palatului Cesianu-Racoviță.

Pe 5 februarie 2014 este programată prima zi de Energy Breakfast Club, iar tema este dată de privatizările anunțate pentru 2014. Pornim de la situația și perspectivele unor companii precum Electrica, Hidroelectrica sau CE Oltenia. Încercăm să evaluăm cât va încasa statul din pachetele scoase la vânzare. Ne interesează încă și mai mult care sunt beneficiile pentru restul industriei și până la urmă câte dintre acestea vor ajunge la consumator. Vom trece în revistă ce ne-au arătat vânzările / privatizările anterioare, care sunt riscurile și în ce fel ne putem pregăti pentru eventualele oportunități.

Pentru demararea și dinamizarea discuțiilor, îi vom avea alături pe Silvia Vlăsceanu, consilier parlamentar pe lângă Comisia pentru industrii și servicii din Camera deputaților, și pe Valentin Ionescu, președintele Institutului Ordoliberal, fost ministru al Privatizării în anii ’90. În calitate de speakeri, cei doi vor lansa primele opinii și vor propune primele perspective. După discursuri, oricare dintre cei prezenți va putea adăuga propria opinie și va putea expune experiența, expertiza sau interesele propriei companii.

Vor fi prezenți peste 50 de specialiști din domeniul energiei și din industriile conexe, ale căror contribuții ar putea îmbogăți cunoașterea subiectelor în dezbatere. Accesul va fi liber, pe baza invitației nominale (lansate de energynomics.ro sau solicitate de cei interesaţi).

Din februarie, Energy Breakfast Club devine cel mai bun mod de a începe ziua: cafea caldă, croissante, informații și întâlniri utile pentru profesioniștii din energie.

Despre eveniment
Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.
Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 45 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.
Clubul se închide la ora 12.

Participare
Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației lansate de energynomics.ro.

Locaţia evenimentului
Palatul Cesianu-Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, București

Contact
Pentru propuneri de teme, speakeri sau parteneriate, pentru solicitarea de invitații
021.230.20.22
[email protected]

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al Energynomics din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare Energynomics: site-ul, revista și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *