Serviciile Schneider Electric dedicate centrelor de date îmbunătățesc eficiența operațională cu până la 15%

0

Schneider Electric își extinde portofoliul de soluții pentru centrele de date prin introducerea versiunilor îmbunătățite și digitalizate ale ofertelor sale, dedicate aplicațiilor critice de Cloud & Servicii sau operatorilor de mari centre de date. Aceste noi oferte fac din Schneider Electric un lider în operațiunile digitalizate pentru centre de date, precum și o sursă unică de servicii dedicate aplicațiilor critice, de la echipamentele IT până la infrastructură.

Noua abordare digitalizată a operațiunilor pentru aplicații critice îmbină un proces controlat de software cu operațiuni la fața locului 24×7 și asistență de la distanță. Beneficiile pentru clienți include o eficiență operațională crescută, implicând implementarea în mediile reale ale clienților a dus la îmbunătățiri ale eficienței operaționale cu până la 15%.

„La Schneider Electric, credem că digitalizarea operațiunilor în centrele de date va avea ca rezultat un risc redus al erorilor umane, o eficiență îmbunătățită, economii de costuri și o transparență sporită în centrele de date de pe tot globul, pe care le operăm pentru clienții noștri”, a declarat Anthony DeSpirito, Vice President & General Manager of Data Center Operations, Schneider Electric. „Ca singur furnizor pentru toate operațiunile critice din centre de date atât din spațiul IT cât și pentru restul spațiilor, Schneider Electric elimină delimitările frecvent întâlnite între personalul operațional și cel IT și reduce riscurile.”

Share.

Lasă un comentariu