Mâine, lansăm numărul 24 al revistei energynomics.ro, la Chișinău!

0

Numărul 24 al revistei energynomics.ro Magazine va fi lansat miercuri, 25 septembrie, în cadrul primei conferințe din seria Abordare Regională: Parteneri în energie – expertiză globală, oportunități locale. Conferința de o jumătate de zi are scopul de să aducă la un loc experți și factori de decizie din industria energetică din România și din orașul gazdă, pentru a facilita schimbul de idei și cooperarea în afaceri. Mai multe AICI!

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la dosarele de infringement ale României în domeniul energetic, la impactul devastator al OUG 114/2018, de la entuziasmul prosumerilor, la falimentele de durată ale coloșilor din sectorul de termoficare.

Câteva idei din cuprins

Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România vorbește despre tendințele de profunzime din piața downstream locală și despre modul în care strategiile și obiectivele regionale ale grupului se transferă în activitatea din România. “ Modelul de business integrat ne oferă o rentabilitate stabilă și robustă pentru următorii 10-15 ani și ne oferă echilibrul de care avem nevoie pentru a ne putea deplasa în direcții noi”, ne-a declarat Camelia Ene.

Mark Beacom, CEO al companiei Black Sea Oil&Gas, vorbește despre decizia de a investi în România, cu speranța că impozitarea suplimentară introdusă prin legea offshore va fi anulată. “BSOG a mers înainte și a luat decizia de a investi pe baza faptului că această prevedere va fi revocată și credem în continuare că acest lucru se va întâmpla, în caz contrar, țara nu va obține niciodată beneficii majore de pe urma dezvoltărilor pe care le poate oferi Marea Neagră”, ne-a spus Mark Beacom.

Livioara Șujdea, Director Executiv Distribuție Electrica SA, ne-a prezentat viitorul conectivității și cum ne ajută contorizarea inteligentă la eficientizarea consumului și a stocării în rețelele de energie electrică. „Prin extinderea la scară largă a contorizării inteligente, ne așteptăm și la o evoluție a serviciilor de tip smart home/IoT oferite, în special, consumatorilor de energie din mediul urban, ceea ce va conduce la creșterea gradului de confort al acestora”, spune oficialul Electrica..

În noul număr energynomics.ro Magazine, apar de asemenea autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice, între care Cosmin Ghiță (Nuclearelectrica), Șerban Țigănaș (TEB Energy), Daniel Pintilie (Watto Stations), Florin Popescu (Rockwool Balkans), Sonja Risteka (Agora Energiewende).

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 25 septembrie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu