KMG International oferă 100 de burse pentru elevi și studenți interesați de industria de petrol și gaze

0

KMG International anunță deschiderea celei de-a 18-a sesiuni de aplicații pentru 100 de burse oferite elevilor de liceu și studenților cu rezultate academice remarcabile din București, Constanța și Prahova, care doresc să își dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Printre specializările vizate anul acesta se numără chimia, ingineria mecanică, ingineria petrolului și gazelor și economia.

“Păstram tradiția de a susține educația și de a cultiva ambițiile generațiilor viitoare de specialiști din domeniul petrol și gaze, prin programele noastre de practică și colaborările ample cu universități din toată țara. În anul centenarului Marii Uniri, reafirmăm angajamentul nostru pentru performanță și educație în România și oferim 100 de burse candidaților cu performanțe notabile”, afirmă Alexey Golovin, Vicepreședinte al KMG International, într-un comunicat de presă.

Bursele au o valoare de 1.000 de dolari fiecare și vor fi acordate pe baza unor criterii între care media academică peste 8, implicarea în activități extra-curriculare sau de voluntariat, precum și dorința de a dezvolta o carieră în domeniul energetic.

Aplicațiile pot fi trimise pe site-ul oficial al companiei, până la data de 15 octombrie, urmând ca pe 26 octombrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

studentÎn urma programului de internship din anul 2017 au fost angajați în diferite domenii de activitate din cadrul companiilor membre ale KMG International 42 de stagiari din cei 160 participanți. Din 2001, aproximativ 1300 de stagiari au participat la program, iar cei mai buni dintre ei și-au început carierele la KMG International, precizează compania.

Grupul KMG International este un jucător important în sectoarele de rafinare și petrochimie, retail, trading și servicii industriale din 12 piețe principale.

Share.

Lasă un comentariu