Hidroelectrica încheie un nou contract de consultanță cu E&Y pentru achiziția activelor UCM Reșița

0

Hidroelectrica a încheiat un contract de consultanță cu Ernst & Young, în valoare de 955.000 de lei, pentru a fi asistată la cumpărarea unor active ale UCM Reșița, potrivit datelor publicate de producătorul de energie, conform e-nergia.ro.

Contractul se referă la “servicii de consultanță de tip due-dilligence și evaluare a activelor UCM Reșița SA, ce vor fi preluate și utilizate în activitățile de mentenanță și modernizare”, potrivit datelor Hidroelectrica. El are o valoare de 955.720 de lei, și a fost semnat la data de 16 martie, și are o durată de 12 luni.

UCM Reșița, producător de tradiție de utilaje energetice este de multă vreme într-o situație dificilă, și acum este în insolvență. Este totuși unul dintre principalii parteneri ai Hidroelectrica pentru lucrările de mentenanță iar conducerea producătorului de energie anunța încă din toamna trecută că ar fi interesat de preluarea unor active ale UCMR, pentru a face lucrările “in house”.

“Vrem anumite secții de la UCMR, pentru mentenanță, am făcut un due dilligence tehnic, să vedem de ce avem nevoie, acum începem selecția consultanților. Luăm activele care ne trebuie de acolo”, a declarat anterior președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Share.

Lasă un comentariu